Kamil Jeziorski - PiS

Kamil
Jeziorski - PiS

Prawnik i historyk.

Ukończył prawo na KUL, historię na UŁ i aplikację radcowską przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Łodzi.

W latach 2008-2011 był wicedyrektorem Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Łodzi.

W Prawie i Sprawiedliwości od 2002 r.

Od 2010 roku członek Rady Politycznej PiS.

Rocznik 1980. /LINK/

2008 - wicedyrektor WUP w Łodzi

200? - pełnił obowiązki kierownika wydziału ciepłowniczego Koluszkowskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej (no jako wiceszef od bezrobocia, nie mógł nie znaleźć dobrej roboty)

2014 - radny z listy PiS (2263 głosy)

2015 - prezes Miejskich Sieci Cieplnych w Zduńskiej Woli - tyż obrotny człek, gadajo, że to nominacja polityczna...

Najwięcej mandatów w tutejszej Radzie Miasta ma po wyborach samorządowych PiS. Arytmetyka wyborcza spowodowała, że prezydent Piotr Niedźwiecki, który w wyborach wywalczył reelekcję, zawarł z klubem PiS umowę koalicyjną. /LINK

Ale mówią też, że poprzedni nie był wcale taki dobry - pozostaje pytanie, czy nie ma innych menadżerów, ani w Zduńskiej, ani w okolicy (nawet w Łodzi), ale poza Radą Miasta?

MSC w Zduńskiej Woli ma nowego prezesa. To Kamil Jeziorski. Jego poprzednik Jarosław Stolarczyk został odwołany m.in. za zbyt wysokie koszty administracji spółki oraz z powodu zbyt częstych nieobecności w pracy. O jakie koszty chodzi? I co zrobi nowy prezes? /LINK/

A czemu tak historycy, prawnicy i sportowcy pragną zarządzać sieciami cieplnymi? łatwa zagadka:

Kolejny łodzianin zasiada w fotelu prezesa Miejskich Sieci Cieplnych w Zduńskiej Woli. Jarosława Piotra Stolarczyka (z wykształcenia wuefistę, zarobki rzędu ok. 121 tys. zł rocznie) zastąpi teraz Kamil Jeziorski. 36-letni prawnik, historyk, członek Okręgowej Izby Radców Prawnych w Łodzi./LINK/ - ps. dobra lokalna strona!

Wreszcie się odkuje, bo z oświadczenia majątkowego wynika, że nie ma praktycznie nic: 4000 zł na koncie i auto z 2013 r. za 13 000 zł

Sprawdzimy wcześniejsze oświadczenia majątkowe z Urzędu Wojewódzkiego, czy wszystko się zgadza :-)

Oświadczenia majątkowe:
Prawo i Sprawiedliwość