Elżbieta Bartczak - PO

Elżbieta
Bartczak - PO

Elżbieta Bartczak - rocznik 1963 - z wykształcenia handlowiec

2010 - radna z listy PiS (2542 głosy)

2011 - radna niezależna - kłopoty z oświadczeniem majątkowym oraz sprawa w sądzie za zaległości w czynszu ok. 54 000 zł /LINK/, z PiS usunięta jednak nie za to, a za głosowanie wbrew dyscyplinie partyjnej. Nie jest to może rekordowa kwota, ale pani radna była wówczas członkiem Komisji Gospodarki Mieszkaniowej i Komunalnej :-)

2013 - radna PO - protestuje przed określaniem jej "prostytutką polityczną", ponieważ nie wzięła pieniędzy:

"Dwa lata temu, po głosowaniu za likwidacją szkół, troje radnych musiało opuścić PiS. Przez dwa lata byli niezależni, teraz złożyli akces do PO. Marek Michalik w komentarzu dla Łódzkich Wiadomości Dnia określił takie zachowanie jako "polityczną prostytucję". - Ze wstąpieniem do partii nie wiązały się żadne korzyści. Pan Michalik posłużył się kłamstwem - mówił w środę, na konferencji prasowej Telatycki. Podkreślał też, że wbrew doniesieniom, nie będzie pracował w MPK". /LINK/

2014 - radna z listy PO

2015 - startowała bez powodzenia do Sejmu z listy PO

Brak notek biograficznych, osoba bardzo skryta, choć publiczna od wielu lat, wysyłamy zapytanie-prośbę o info w trybie prawa prasowego oraz dostępu do inf. publ.

Oświadczenia majątkowe:

1. 2011 - luty - radna RM

193 000 zł - 1/3 działki i domu o wartości 580 000 zł - spadek

25 000 zł - emerytura męża

2.  2016 - kwiecień - radna RM

dom jw.

23 900 zł - etat

30 050 zł - dieta RM

1 590 zł - dieta RO (rady osiedla?)

34 050 zł - dochód męża

Oświadczenia majątkowe: